Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati görmek

Rüyada duvar saati görmek

Rüyada duvar saati görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada duvar saati gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Rüyada büyük duvar saati görmek parasının ve malının da artacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada duvar saati ayarlamak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara saat asmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada duvarda saat görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvar saat hediye almak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye etmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada duvar saati kırmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments