Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saati kırmak

Rüyada duvar saati kırmak

Rüyada duvar saati kırmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada duvar saati kırmak gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada duvar saati kırmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalettir.

Rüyada saatini kırmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada saat kırmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada saat kırmak görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura rivayet eder.

Rüyada kol saati kırmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine inanılır.

Rüyada evin duvarını kırmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine inanılır.

Rüyada duvar saati vermek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek elinin kolunun bağlanacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments