Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat kırmak görmek

Rüyada saat kırmak görmek

Rüyada saat kırmak görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat kırmak gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada saat kırmak görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada duvar saati kırmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada saat kırmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kol saati kırmak ayıplanacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada saatini kırmak işinde başarılı olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük diş kırmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine tabir olunur.

Rüyada dişleri kırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kavanoz kırmak keyifli hale geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments