Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat kırmak

Rüyada saat kırmak

Rüyada saat kırmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saat kırmak gördüyseniz:

  • Çok fazla istediğiniz konularda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada saat kırmak dünya mallarının çoğalacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada duvar saati kırmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, gözyaşına boğulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat kırmak görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saatini kırmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kol saati kırmak sıkıntıların bir anda biteceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada camı kırmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada tesbih kırmak düşmanından uzak olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bacağını kırmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments