Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saatini kırmak

Rüyada saatini kırmak

Rüyada saatini kırmak helal kazanç elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saatini kırmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirisiniz.

Rüyada saatini kırmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saat kırmak görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerin artacağına, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat kırmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak hataların telafi edileceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada dal kırmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuru dal kırmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments