Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati kırmak

Rüyada kol saati kırmak

Rüyada kol saati kırmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, etrafına güzel insanların dolacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Rüyada kol saati kırmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada saat kırmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulur.

Rüyada saatini kırmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına işaret eder.

Rüyada saat kırmak görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada duvar saati kırmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına yorulur.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kapı kolu kırmak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu kırmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments