Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı duvar saati görmek

Rüyada kırmızı duvar saati görmek

Rüyada kırmızı duvar saati görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı duvar saati gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati vermek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada duvar saati almak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada duvar saati görmek kolaylığa kavuşacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati satın almak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin düşeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada duvar saati ayarlamak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada antika duvar saati görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazancın artacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments