Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını kırmak

Rüyada evin duvarını kırmak

Rüyada evin duvarını kırmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, sorunlarını gidereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada evin duvarını kırmak gördüyseniz:

  • Belli konuları diğerlerinin değerlendirdiği şekilden farklı değerlendiriyor olabilirsiniz.

Rüyada evin duvarını kırmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin camını kırmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada evin kapısını kırmak çok para kazanılacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin camlarını kırmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yükseleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinde bardak kırmak kara kara düşüneceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarını yeşil görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir ömür olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments