Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar saat hediye almak

Rüyada duvar saat hediye almak

Rüyada duvar saat hediye almak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, güzel günler yaşanacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına inanılır.

Rüyada duvar saat hediye almak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada duvar saat hediye almak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına delalettir.

Rüyada duvar saati hediye almak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, onunla yaşamını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saati kırmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada antika duvar saati görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi duvar saati görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada duvar saati ayarlamak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments