Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarın üstünden atlamak

Rüyada duvarın üstünden atlamak

Rüyada duvarın üstünden atlamak rızkının çoğalacağına, işlerin yoluna sokulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, geleceğin güzel olacağına işaret eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sağlamadan önce, karşı tarafın istediği şeylere gerçekten ihtiyacı olup olmadığını araştırmalısınız.

Rüyada duvar üstünden atlamak evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada duvardan aşağı atlamak sıkıntılarının sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada duvara atlamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak çok sayıda borca gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek duvardan atlamak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvardan atladığını görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kötü günler yaşanacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments