Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan atladığını görmek

Rüyada duvardan atladığını görmek

Rüyada duvardan atladığını görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada duvardan atladığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Rüyada duvar üstünden atlamak sorunların zor bir durum yaşatacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, şansın yaver gideceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada bahçe duvarından atlamak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarlardan atlamak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada duvar atlamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments