Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek duvardan atlamak

Rüyada yüksek duvardan atlamak

Rüyada yüksek duvardan atlamak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak gördüyseniz:

  • Yeni birşeye başlamanız olasıdır.

Rüyada yüksek duvardan atlamak önünün açık olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir duvardan atlamak iş hayatında çok zarar edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Rüyada duvarlardan atlamak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe duvarından atlamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalettir.

Rüyada duvarın üzerinden atlamak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sıkıntısından kurtulacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara atlamak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar atlamak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments