Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklerin arasından geçmek

Rüyada köpeklerin arasından geçmek

Rüyada köpeklerin arasından geçmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada köpeklerin arasından geçmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabaların arasından geçmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada yılanların arasından geçmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sorunların günden güne azalacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada duvar arasından geçmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, açların doyacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Rüyada duvarların arasından geçmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada kalabalığın arasından geçmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bacak arasından geçmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments