Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüyormuş gibi olmak

Rüyada düşüyormuş gibi olmak

Rüyada düşüyormuş gibi olmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir tecrübenin farklı faydaları olabilir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada düşer gibi olmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada düşermiş gibi olmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Rüyada düşmüş gibi olmak çaresiz kalacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments