Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmüş gibi olmak

Rüyada düşmüş gibi olmak

Rüyada düşmüş gibi olmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada düşmüş gibi olmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak insanlara iyilik yapmaya, kendisiyle övüneceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, ana baba sözü dinlemeye, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, içinin rahat edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet eder.

Rüyada düşecek gibi olmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, cebinin para göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments