Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşer gibi olmak

Rüyada düşer gibi olmak

Rüyada düşer gibi olmak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, anne baba duaları alınacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada düşmüş gibi olmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments