Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, hayıflanacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine inanılır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, mahsullerin fazlalaşacağına yorulur.

Rüyada denize düşecek gibi olmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments