Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşermiş gibi olmak

Rüyada düşermiş gibi olmak

Rüyada düşermiş gibi olmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada düşermiş gibi olmak gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak nimetin ve kazancın artacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret eder.

Rüyada düşer gibi olmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments