Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşer gibi olmak

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Hayal dünyasında gezdiğinizi düşünen kişiler olabilir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak fenalıkta bulunmaya, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşecek gibi olmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments