Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak âlim kimselerden feyz alacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Rüyada düşer gibi olmak kederlerinin son bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments