Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp kolunu kırmak

Rüyada düşüp kolunu kırmak

Rüyada düşüp kolunu kırmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kolu kırmak rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada başkasının kolunu kırmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir bebek sahibi olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet eder.

Rüyada birinin kolunu kırmak rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada kolunu kırmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işarettir.

Rüyada kol saati kırmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin de rast gideceğine, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments