Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kolu kırmak

Rüyada kapı kolu kırmak

Rüyada kapı kolu kırmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kapı kolu kırmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada kapı kolu kırmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin kolunu kırmak hasta ise iyileşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak fakir fukaraya yardım edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolunu kırmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, başarısının yükseleceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine inanılır.

Rüyada kolunu kırmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı camı kırmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments