Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunu kırmak

Rüyada birinin kolunu kırmak

Rüyada birinin kolunu kırmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bir süre zorluk çekeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Borca girmemeye veya harcamalarınızı kontrol etmeye gayret etmenizde fayda var.

Rüyada düşüp kolunu kırmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Rüyada kol saati kırmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunu kırmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada kolunu kırmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada kapı kolu kırmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarını aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kırmak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada testi kırmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rahatsızlık duyulacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments