Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kolunu kırmak

Rüyada başkasının kolunu kırmak

Rüyada başkasının kolunu kırmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı düşünce ya da endişeleri paylaşan kişilerle ortak hareket etme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kol saati kırmak sorunların kalmayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunu kırmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada düşüp kolunu kırmak evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kırmak rahat şekilde geçineceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu kırmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kapı kolu kırmak üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına yorulur.

Rüyada birinin bacağını kırmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments