Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kolunu kırmak

Rüyada bebeğin kolunu kırmak

Rüyada bebeğin kolunu kırmak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, istediği arabaya bineceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kolunu kırmak kasasının ağırlaşacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kolunu kırmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı kolu kırmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kırmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments