Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ilim irfan sahibi olacağına, kendi işinin sahibi olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada yumurta düşürüp kırmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret eder.

Rüyada yumurtayı düşürüp kırmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, mesleğindeki başarısının artacağına rivayet eder.

Rüyada yemeğe yumurta kırmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada bozuk yumurta kırmak daha fazla gelire kavuşacağına, huzursuzlukların son bulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Rüyada tavaya yumurta kırmak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağa yumurta kırmak hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yumurtayı kırmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, uzun yıllar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bıldırcın yumurtası kırmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments