Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu kırmak

Rüyada kolunu kırmak

Rüyada kolunu kırmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerinize karışmasını veya size sözle müdahale etmesini engelleyebilirsiniz.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kendini bunu başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, huzurlu günler geçirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada başkasının kolunu kırmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada kolunu kırmak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kapı kolu kırmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolunu kırmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada araba kırmak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments