Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşündüğün insanı görmek

Rüyada düşündüğün insanı görmek

Rüyada düşündüğün insanı görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada düşündüğün insanı gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Rüyada düşündüğün insanı görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada taşınmayı düşünmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kıyameti düşünmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada birinin öleceğini düşünmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evleneceğini düşünmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek isabetli adımlar atılacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments