Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti düşünmek

Rüyada kıyameti düşünmek

Rüyada kıyameti düşünmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kötü yola sapmayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyameti düşünmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Rüyada kıyameti düşünmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölümü düşünmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada intiharı düşünmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öldüğünü düşünmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev almayı düşünmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, elindekileri kaybedeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments