Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu düşünmek

Rüyada hamile olduğunu düşünmek

Rüyada hamile olduğunu düşünmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, geleceğinin de umut vadedeceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, rızkından olacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikleri kabullenmeniz durumunda özel yaşamınız ya da iş hayatınızla ilgili ilişkiler yenilenebilir.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek dertlerin uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin düşündüğünü görmek makam ve söz sahibi olacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada intiharı düşünmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada birini düşünmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek yarasını saracağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine inanılır.

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek böylece işlerini yoluna sokacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada kıyameti düşünmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments