Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evleneceğini düşünmek

Rüyada evleneceğini düşünmek

Rüyada evleneceğini düşünmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada evleneceğini düşünmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek kirli işlere bulaşacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ev satın almayı düşünmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evlenmeyi düşünmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev almayı düşünmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada evleneceğini düşünmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada düşündüğün insanı görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments