Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşınmayı düşünmek

Rüyada taşınmayı düşünmek

Rüyada taşınmayı düşünmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına delalettir.

Rüyada taşınmayı düşünmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Rüyada taşınmayı düşünmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek elinin de bolluk göreceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili düşünmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Rüyada iş düşünmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölümü düşünmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aldatıldığını düşünmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada evleneceğini düşünmek kaybettiği şeyi bulmasına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çarelere kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments