Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanser olduğunu düşünmek

Rüyada kanser olduğunu düşünmek

Rüyada kanser olduğunu düşünmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek üzerindeki yükten kurtulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada intiharı düşünmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada ölümü düşündüğünü görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşündüğün insanı görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek keyfin bozulacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek zor durumlarda kalacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin düşündüğünü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments