Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin öleceğini düşünmek

Rüyada birinin öleceğini düşünmek

Rüyada birinin öleceğini düşünmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, çok yoğun çalışacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin öleceğini düşünmek gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada sevgili düşünmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para almayı düşünmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına inanılır.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, haksızlığa uğrayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada çok düşünmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden ayrılmayı düşünmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Rüyada öldüğünü düşünmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek maddi olarak güç kaybedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments