Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ters giden durumların düzeleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına yorulur.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ev yaptırmayı düşünmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada evleneceğini düşünmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, bütçesinin genişleyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evden taşınmayı düşünmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet eder.

Rüyada evlenmeyi düşünmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ev satın almayı düşünmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayallerinin suya düşeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ev almayı düşünmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada öleceğini düşünmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments