Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorununu kolayca çözeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşüyormuş gibi olmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşüyor gibi olmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments