Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşer gibi olmak ticaret adamı (kadını) olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşüyor gibi olmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, emellere ulaşılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak geleceğinin parlak olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments