Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşecek gibi olmak

Rüyada düşecek gibi olmak

Rüyada düşecek gibi olmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşecek gibi olmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada düşermiş gibi olmak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmüş gibi olmak ekmeğinin artacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hak yiyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, ona mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments