Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, ticaret sektörüne atılacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada gibi hissetmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulur.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, düşmanlıkların biteceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek ekmeğinin azalmayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada gerçek gibi hissetmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düştüğünü hissetmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kötü duygularından arınacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments