Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşer gibi olmak

Rüyada balkondan düşer gibi olmak

Rüyada balkondan düşer gibi olmak geçim zorluğundan kurtulacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, zorlukların yaşanacağına, rızıksız kalacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada balkondan düşer gibi olmak dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, malının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada balkondan düşecek gibi olmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yataktan düşüyor gibi olmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, yalan söyleyeceğine yorulur.

Rüyada düşüyormuş gibi olmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada düşmüş gibi olmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşecek gibi olmak işlerin devam edeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments