Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmemek için tutunmak

Rüyada düşmemek için tutunmak

Rüyada düşmemek için tutunmak bazı ortaklıklar kuracağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına yorulur.

Rüyada düşmemek için tutunmak gördüyseniz:

  • Her zamankinden daha fazla kendinizi eğlenceye yakın hissediyorsunuz, lüks düşkünlüğü yüzünden savurganlık yapabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ticaretin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada düşmemek için tutunmak elini haramdan uzak tutacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşerken tutunmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak sürekli yerinde sayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini düşerken tutunmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, az maliyetle ticarete atılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments