Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken bir yere tutunmak

Rüyada düşerken bir yere tutunmak

Rüyada düşerken bir yere tutunmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, adının ülke dışında yayılacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Değişiklik arayışınıza katılan yeni kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere tutunmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hüsrana uğratacağına işaret eder.

Rüyada birini düşerken tutunmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Rüyada düşerken tutunmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments