Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşerken tutunmak

Rüyada balkondan düşerken tutunmak

Rüyada balkondan düşerken tutunmak maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, çok sıkıntılı bir hal alacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkona tutunmak haneye nifak gireceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına delalet eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak bazı ortak işlere gireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine yorulur.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşerken tutunmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalettir.

Rüyada birini düşerken tutunmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments