Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken tutunmak

Rüyada düşerken tutunmak

Rüyada düşerken tutunmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, geleceğin güzel olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntılarının artacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Rüyada birini düşerken tutunmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmemek için tutunmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, insanların hayır dualarını alacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak saadetinin yükseleceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments