Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken ağaca tutunmak

Rüyada düşerken ağaca tutunmak

Rüyada düşerken ağaca tutunmak bir hastalıktan kurtulunacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, umutlarının çoğalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birini düşerken tutunmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşerken tutunmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak isyan edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak işlerinin daha da iyi olacağına, karanlıkların aydınlanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmemek için tutunmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments