Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kapris gibi davranış biçimleri yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden soğutabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçuruma tutunmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işaret eder.

Rüyada uçurumda tutunmak zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada birini düşerken tutunmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşerken tutunmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments