Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşerken tutunmak

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, dertlerin son bulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak maddi olarak zorluk çekileceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak kazancının bereketleneceğine, sorunların tamamen biteceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada yüksekte tutunmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak aile içinde saadetinin artacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments