Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini düşerken tutunmak

Rüyada birini düşerken tutunmak

Rüyada birini düşerken tutunmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, idealist kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının artacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalet eder.

Rüyada birini düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada birini düşerken tutunmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmemek için tutunmak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken tutunmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments