Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla selamlaşmak

Rüyada düşmanla selamlaşmak

Rüyada düşmanla selamlaşmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok sayıda borca gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla selamlaşmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada düşmanla selamlaşmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana selam vermek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinden selam almak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla selamlaşmak onlara değer vereceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine selam vermek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisini mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salavatla selamlaşmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rahatsızlık duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun birine selam vermek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments