Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana selam vermek

Rüyada düşmana selam vermek

Rüyada düşmana selam vermek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmana selam vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada düşmana selam vermek aynı zamanda da korunup kollanacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, Allah katında yükseleceğine inanılır.

Rüyada düşmanla selamlaşmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen selamı almak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin selamını almak insanlara iyilik yapmaya, rızkın kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada salat ve selam getirmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada herkese selam vermek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, bir yere taşınmaya inanılır.

Rüyada biriyle selamlaşmak sabrını zorlayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada selam almak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, nimetin çoğalacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments